×
HOME TE KOOP TE HUUR VAKANTIE SYNDICUS CONTACT NL FR
AGENCE GOBERT
HOME TE KOOP TE HUUR VAKANTIE SYNDICUS CONTACT | NL FR
menu

Algemene voorwaarden

Het vastgoedaanbod

Agence Gobert levert omvangrijke inspanningen om de online voorstelling van haar vastgoedaanbod naadloos te laten overeenstemmen met haar werkelijk beschikbare panden. Evenwel valt het nooit uit te sluiten dat er op de site panden als beschikbaar worden aangeduid, die op het ogenblik van het bezoek van de website niet langer beschikbaar zouden zijn. Vandaar ook dat de online voorstelling van het vastgoedaanbod van Agence Gobert op de website als louter indicatief en contractueel niet-bindend moet worden beschouwd.

De Agence Gobert nv kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden bij onbeschikbaarheid van één of meerdere producten.

Agence Gobert verbindt zich ertoe om haar aanbod met de grootst mogelijke nauwkeurigheid te omschrijven en te presenteren op haar sites. Agence Gobert kan evenwel niet garanderen dat bepaalde gegevens van haar aanbod na verloop van tijd niet wijzigen. Ondanks onze voorzorgsmaatregelen zijn fouten in de voorstelling niet uit te sluiten, in welk geval Agence Gobert geenszins aansprakelijk kan gesteld worden.

Evenzo zijn de foto’s en technische gegevens (zoals aangeduide afmeting, eigenschappen, enz.) die op de website staan slechts indicatief, en brengen ze in hoofde van Agence Gobert geen contractuele verplichtingen teweeg. In geen geval kan Agence Gobert aansprakelijk gesteld worden op basis van de inhoud of voorstellingswijze van de op haar sites opgenomen foto’s.

Alg. Voorwaarden - Privacy beleid - © Agence Gobert bvba - Website: Projectweb.be
Top